Hopplöst fall

Nu skall jag in på den underbara yogan med Anette och efteråt äter vi lunch. Det är så himla mysig träning så den vill jag aldrig missa. Nu är det bara 2 gånger kvar för den här säsongen.

Annette Westberg, yoga tränare

Annette Westberg, yoga tränare

Efter lunch skall jag träffa sjukgymnasten Marcus på Olskrokens gym. Det är ett uppföljningsmöte som jag önskat för att jag inte skulle falla ur spår. Tyvärr har jag fallit ur spår. Jag lovade Marcus att jag skulle fortsätta träna så  som jag gjorde på Olskrokens gym. De åtta gångerna jag gick där var bara till för att få igång mig. Sedan är det tänkt att man skall klara träningen på egen hand.

Jag har försökt det där hundra gånger och alltid misslyckats. När jag blir lämnad och skall ta tag i initiativen själv så faller det. Jag kommer att skämmas jättemycket när jag träffar Marcus. Vi hade bestämt ett möte till för 3 veckor sedan men då ringde jag återbud för att jag inte tränat. Tyvärr är det samma nu. Men den här gången bestämde jag m,ig för att ändå gå dit för att höra vad han säger. Kanske kan han ge mig något på vägen som skulle kunna göra att jag skärper mig. Kanske kan vi ha ett ytterligare uppföljningsmöte i höst eller kanske är jag så lycklig att jag får lov att gå där på Olskrokens gym i åtta veckor i höst igen. Vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.