Heldagsarbete med silversmide

Klockan 10 åkte jag iväg till yogan och Anette Westberg. Jag gillar hennes yoga. Hon kan så himla mycket om kroppen och träningen är helt fantastisk. Varje gång jag är där tänker jag: alla andra borde också komma och få känna hur härligt det är. Det här kan man läsa på hennes hemsida Gryningstimman.se:

Gryningstimman är ett företag som vill stimulera till ett uppvaknande hos oss människor till att lyssna på vår kropp och ta hand om både kropp och sinne som en helhet. Jag undervisar i en terapeutisk form av yoga, stillhetsmeditation, heldag eller helgretreat med yoga och meditation, friskvård i form av yoga eller en föreläsning på din arbetsplats. Du kan även beställa en yogalektion för ditt eget sällskap. Jag kommer att ge ut en bok om Jag kommer att ge ut en bok om meditation som ett läkande verktyg.Annette Westberg, GryningstimmanAnnette Westberg, Gryningstimman

På hemvägen ringde Serena som lär mig att gjuta i silver.
Det här är ett par exempel på vad Serena håller på med. Gå in på www.serena holm så kan ni se mera av det hon gör.

Hon var i ateljén och föreslog att vi skulle gjuta det jag gjort klart i vaxet. Det var bara att vända och åka iväg till hennes ateljé i Olskroken. Efter sex timmars arbete med gjutning och slipning och lödning kom jag hem klockan halv 10 på kvällen med en nästan färdig ring och något som jag inte riktigt vet vad det skall bli. Det var en härlig dag. Nu är jag görtrött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.