Gott Nytt År

Jag har nyss kommit hem från att ha passat Görans yngsta barnbarn Emma. Hon är så himla glad jämt och det är aldrig besvärligt att vara hos henne.

Emma och jag

Emma och jag

Nu måste jag skynda mig att få ner mina grejer i en resväska. I morgon tidigt åker vi till Strömstad för att fira nyår hos min syster. Det är samma gamla gäng sedan några år tillbaka. Jag är inte mycket för traditioner. Det har bara blivit så. Antagligen för att det är bekvämt med gamla välkända människor och för att det är så himla trivsamt. Vi är hos min syster, tillsammans med min dubbelkusin, min bästa lekkompis från barndomen och Karl-Oskars dotter. Alla naturligtvis med sina älskade män. Vi startar kalaset tidigt på eftermiddagen nere vid bryggan. Göran och jag bjuder på champagne, ostron och lite småkrafs. Några badar bastu och tar sig ett dopp i havet. Vi drar oss inomhus och gör oss vackra för kvällen. Lite starters uppe på andra våningen med fantastiskt goda små snittar, tills alla samlats. Middagen börjar med Stickans egenfångade humrar och även huvudrätten brukar komma från havet. Efterrätten fixas av Britta och får bli en överraskning. Framåt tolvslaget dukas smågodis fram. Alla har sin del att ansvara för, lite knytisstyle.

Jag önskar att alla skulle kunna ha det lika mysigt som vi har det. Jag vill i alla fall önska er alla ett riktigt trivsamt nyårsfirande och ett riktigt gott nytt år. Vi ses och hör med all säkerhet under det kommande året också.

GOTT NYTT ÅR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.