Kaos av Fampyra

För en och en halv vecka sedan var jag hos homeopat Beckerdal. Mina piller från honom hade tagit slut flera veckor tidigare. Beckerdal gör alltid så att han skriver ut piller som bara räcker till några veckor före nästa besök. Han vill höra hur det har gått under den sista tiden fram till besöket. Har det gått bra så förstår han att kroppen själv har fixat det utan hans piller, har det gått dåligt måste jag fortsätta ett tag till. Beckerdal menar att kroppen skall lära sig att själv ta hand om bristerna efter hand.

Fampyra

Fampyra

Vad inte Beckerdal visste var att jag kompletterat med Fampyra från Sahlgrenska. Jag började med Fampyra efter att homeopatpillren tagit slut. Jag tyckte det gick som en dans. Inga biverkningar. Men de kom smygande efter hand. De smög på så sakteliga så jag förstod inte först att det var biverkningar. Jag trodde bara att jag var lite allmänt dålig. När jag väl förstod det för en vecka sedan så slutade jag genast med

Fampyrans biverkningar

Fampyrans biverkningar

Fampyran. Men det blev inte heller bra för homeopatpillrens omfattning hade efter hand minskats i omfattning så mycket, så de räckte inte till längre. Jag började känna mig trött och hängig. Så i morse bestämde jag mig för att spä på med en Fampyratablett. Jag tänkte att om jag bara tar ett piller per dag så kanske det funkar, utan biverkningar. Men oj så det blev. Det dröjde inte många timmar förrän hela kroppen kokade. Huvudvärk och superkraftig yrsel gjorde att jag blev helt utslagen. Vi var barnvakter och jag ville ju så gärna vara pigg och ha det kul med barnbarnen. Det gick helt åt pepparn. Jag var som ett fyllo och huvudet var för litet. Jag sov i två timmar.

Fia med knuff med barnbarnen

Fia med knuff med barnbarnen

Barnbarnen skulle iväg till flygplatsen. Det var inte utan oro jag satte mig bakom ratten. Nu är jag i alla fall hemma igen. Jag känner mig fortfarande uppskruvad, men det håller på att gå över så sakteliga. Det brinner under mina fotsulor och i händerna, men huvudvärken håller på att avta. Fampyran och homeopatpillren på samma gång blev för mycket för min kropp. Nu har jag bestämt mig för att ta kontakt med Beckerdal och berätta att hans piller inte räcker. Jag måste öka dosen. Fampyran får någon annan prova. Inte jag. Jag skulle önska att de där doktorerna som skriver ut pillren med alla biverkningarna själva kunde ställa upp som forskningsobjekt. Då skulle det nog bli andra bullar. De skulle få klart för sig att det inte går att leva ett bra liv med alla dessa gifter i kroppen. Jag har inte tid till att vara forskningsobjekt, så nu är det Beckerdals piller som gäller. De är utan biverkningar och hjälper mig jättebra att bli pigg. Att få bättre gång med Fampyran så som det sagts blev en flopp. Jag blev bara superyr och uppskruvad, så nu tackar jag än en gång för mig vad gäller skolmedicin.